Ενημερωτική παρέμβαση σχετικά με την ανακύκλωση

Ενημερωτική παρέμβαση σχετικά με την ανακύκλωση

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2022, είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε στο αμφιθέατρο του σχολείου μας, του Μουσικού Σχολείου Σερρών, ενημερωτική παρέμβαση σχετικά με την ανακύκλωση από την κα Μαρία Τερμεντζίδου, Προϊσταμένη του τμ. Αποκομιδής απορριμμάτων και Ανακύκλωσης του Δήμου Σερρών, η οποία μίλησε στα παιδιά για την αναγκαιότητα της ανακύκλωσης, τονίζοντας τα βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα οφέλη της στη  ζωή μας. Η κα Τερμεντζίδου επεσήμανε ότι η ανακύκλωση πρέπει να γίνει τρόπος ζωής και κάλεσε τα παιδιά να πάρουν μέρος στα προγράμματα ανακύκλωσης του Δήμου μας, ως υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες.

Ήταν πραγματικά μια πολύ ενδιαφέρουσα  παρέμβαση, η οποία υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανακύκλωση πλαστικού» που υλοποιείται φέτος στο σχολείο μας με επιτυχία.

Ευελπιστούμε, μέσα από την  ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση, να διαμορφώσουμε νέες συνήθειες για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ευχαριστούμε θερμά την κα Μαρία Τερμεντζίδου, που με μεγάλη προθυμία ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας για ενημέρωση και περαιτέρω συνεργασία, την Διευθύντρια του ΜΣΣ που στηρίζει και ενθαρρύνει πάντα παρόμοιες δράσεις, καθώς και τους συναδέλφους που συμμετέχουν ενεργά στο πρόγραμμα ανακύκλωσης.

Η συντονίστρια της προγράμματος

Αντωνία Θεοχαρίδου

Επικοινωνήστε μαζί μας...

  • 1ο χλμ. Σερρών - Νεοχωρίου ΤΚ: 62124 Σέρρες

  • 23210-35353

  • mail@gym-mous-serron.ser.sch.gr

  • serresmusicschool@gmail.com

 

                Η Διευθύντρια

 Δρ. Χρυσάνθη Παλάζη-Τσοχατζίδη

Εγγραφή στο Newsletter

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35