Έκφραση Συγχαρητηρίων

Έκφραση Συγχαρητηρίων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Σερρών συγχαίρει θερμά τους τρεις αποφοίτους του οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις σπουδές οργάνου και πέτυχαν πρόσφατα στις εξετάσεις για δίπλωμα οργάνου.

Όταν κανείς στο ταλέντο, που διαθέτει, προσθέσει την επιμέλεια για τη γνώση, αλλά και την αγάπη για ένα μουσικό όργανο, τότε φυσικό επακόλουθο είναι να γεννηθεί ένας πολύ καλός μουσικός. Το Μουσικό Σχολείο απέδωσε καρπούς.

Από αυτές τις περιπτώσεις είναι τρεις απόφοιτοί μας: η Μαρία Κυριακοπούλου, πιάνο (απόφοιτος 2014) ο Βασίλης Τζεβελέκος, σαξόφωνο (απόφοιτος 2020) και η Δήμου Ευγενία, σαξόφωνο (απόφοιτος 2017).  Οι δύο πρώτοι παράλληλα με τις σπουδές τους στο Μουσικό Σχολείο Σερρών συνέχισαν και στο Ωδείο του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Σερρών, ο δεύτερος με δάσκαλο στο σαξόφωνο τον Δημήτρη Τσέλιο, επίσης δάσκαλό του και στο Μουσικό Σχολείο Σερρών. Η τρίτη συνέχισε στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης, με δάσκαλο τον Δημήτρη Τσέλιο επίσης, δάσκαλό της και στο Μουσικό Σχολείο Σερρών. Είναι τρεις νέοι ταλαντούχοι μουσικοί, που μετά από πολύχρονες σπουδές πριν από μερικές μέρες δώσανε εξετάσεις, για να κατακτήσουν το δίπλωμα στο όργανο, που ο καθένας σπούδασε.

Η Μαρία Κυριακοπούλου κατέκτησε το δίπλωμα στο πιάνο με βαθμό άριστα. Για την ερμηνεία του προγράμματος της στο δεύτερο πιάνο τη συνόδευσε ο καθηγητής της Νίκος Κυριόσογλου. Η Μαρία Κυριακοπούλου έχει αποφοιτήσει και από το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Ο Βασίλης Τζεβελέκος κατέκτησε το δίπλωμα στο σαξόφωνο και αυτός με άριστα και με ιδιαίτερη μνεία για την εξαιρετική ερμηνεία του προγράμματός του, μια διάκριση, που έγινε σε ελάχιστους μέχρι σήμερα μουσικούς. Καθηγητής του Βασίλη Τζεβελέκου ήταν ο Δημήτρης Τσέλιος και για την ερμηνεία του προγράμματός του στο πιάνο τον συνόδευσε ο Δημήτρης Τσιντσάρης, αριστούχος, διπλωματούχος πιάνου, επίσης απόφοιτος του Μουσικού Σερρών (απόφοιτος 2015). Ο Βασίλης Τζεβελέκος είναι φοιτητής στην Πολυτεχνική Σχολή του Α.Π.Θ.

Η Ευγενία Δήμου κατέκτησε το δίπλωμα σαξοφώνου επίσης με άριστα παμψηφεί. Είναι φοιτήτρια στο Φυσικομαθηματικό Θεσσαλονίκης.

Θερμά συγχαρητήρια σε μαθητές και δασκάλους που ενέπνευσαν και στήριξαν τα παιδιά στην επίπονη πορεία τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

  • 1ο χλμ. Σερρών - Νεοχωρίου ΤΚ: 62124 Σέρρες

  • 23210-35353

  • mail@gym-mous-serron.ser.sch.gr

  • serresmusicschool@gmail.com

 

                Η Διευθύντρια

 Δρ. Χρυσάνθη Παλάζη-Τσοχατζίδη

Εγγραφή στο Newsletter

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35