Ανακοινώσεις 2021 - 22

25-11-2021. Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών σήμερα 25 Νοεμβρίου και το Μουσικό Σχολείο Σερρών ήταν παρόν στη δράση ευαισθητοποίησης – Street Work που πραγματοποιήθηκε μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο «Αστέρια» από το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Σερρών

Τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Σερρών, με την υποστήριξη και παρουσία εκπροσώπου του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής βίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών συναντήθηκαν με γυναίκες και άνδρες και μοίρασαν ενημερωτικό υλικό για τις υπηρεσίες τους.

Η δράση περιλάμβανε επίσης έκθεση φωτογραφίας Σερραίων εθελοντών φωτογράφων για το ζήτημα της έμφυλης βίας με τίτλο «Η επιζώσα στο φακό»

Μια ομάδα μαθητριών του Μουσικού Σχολείου , που δουλεύουν ένα πρόγραμμα για τα δικαιώματα της γυναίκας, πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση με τραγούδια που είχαν ως θέμα τη γυναίκα υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού μουσικής κας Ειρήνης Βάσιλα.

Ο Δήμαρχος Σερρών απένειμε τιμητική πλακέτα στο Μουσικό Σχολείο για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση και την εν γένει προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και του νομού την οποία παρέλαβε η υποδιευθύντρια του σχολείου κα Μαρία Μεντίζη και υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγράμματος: "το δικαίωμα να είσαι γυναίκα" που υλοποιείται από τους μαθητές και τις μαθήτριες της γ' γυμνασίου.

1637862414527

 

1-11-2021. Δηλώσεις self test ΜΣΣ

Δείτε το σχετικό video.

 

21-10-2021. Αποχαιρετισμός pen5

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΜΣΣ, με βαθειά οδύνη και εκφράζοντας όπως πιστεύουμε το σύνολο της μεγάλης "οικογένειας" του σχολείου, αποχαιρετά ένα εκλεκτό και αγαπητό απ’ όλους μέλος της, τον Χρήστο Καραμάνη.
Ο εκλιπών άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του τα χρόνια που υπηρέτησε το σχολείο. Γιατί το υπηρέτησε και μάλιστα πιστά και ολόψυχα. Και είχε τόσα πολλά αλήθεια ακόμα να προσφέρει, αν το νήμα της ζωής του δεν κοβόταν τόσο πρόωρα.
Εμείς θα κρατήσουμε για πάντα ζωντανό το τόσο ζεστό και μεταδοτικό χαμόγελό του, που σχεδόν πάντα μετέδιδε και στα παιδιά, τους μαθητές του, την ζωντάνια του, το κέφι, την δημιουργικότητα και την μουσικότητά του, που με τον μοναδικό χαρισματικό του τρόπο είχε την ικανότητα να μεταλαμπαδεύει και στα παιδιά.
Για πολλά μέλη της κοινότητας του ΜΣΣ τωρινά αλλά και παλιότερα ο Χρήστος Καραμάνης ήταν η "ψυχή" του σχολείου. Με τον αδόκητο χαμό του ο Χρήστος αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο σχολείο, αφήνει όμως και σπουδαία παρακαταθήκη το έργο του και την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια , που θα μείνει χαραγμένο στις καρδιές και το νου παλιότερων και τωρινών μαθητών του , αλλά και ημών των γονιών. Όσοι τον γνωρίσαμε ξέρουμε ότι σπάνια ένας δάσκαλος ήταν τόσο αγαπητός από τους μαθητές του, αλλά και το ευρύτερο περιβάλλον του σχολείου.
Αποχαιρετάμε έναν αγαπημένο δάσκαλο, έναν παθιασμένο μουσικό. Το σχολείο μας δεν θα είναι ποτέ πιά το ίδιο.
Καλό ταξίδι στις "γειτονιές των αγγέλων" Χρήστο Καραμάνη. Σ’ ευχαριστούμε για όλα όσα έδωσες στα παιδιά μας και σε εμάς. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Σερραϊκής γης που θα σε δεχτεί.
Τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου
Γονέων και Κηδεμόνων
Μουσικού Σχολείου Σερρών
 
7-10-2021. Προετοιμάζοντας τις συνεργασίες Erasmus + του μέλλοντος.

Προετοιμάζοντας τις συνεργασίες Erasmus + του μέλλοντος. Στρατηγικές συμπράξεις/Εταιρικές σχέσεις, Πρόγραμμa Tell it by music! Συνάντηση στο γραφείο της Διευθύντριας με τις συμπαθέστατες Γαλλίδες και μελλοντικές εταίρους, ελπίζουμε, Kim και Stefanie, από τη Σαβοΐα της Γαλλίας. Ακολούθησε ξενάγηση στο σχολείο που τις ενθουσίασε. Να ευχηθούμε σύντομα αu revoir!

15-9-2021. Κατατακτήριες εξετάσεις 2021-22 για την πλήρωση κενών θέσεων στο ΜΣΣ

Διαβάστε το δελτίο τύπου.

13-9-2021.Τελετή Αγιασμού ΜΣΣ 2021-22

Διαβάστε το δελτίο τύπου.

9-9-2021. Η νέα σχολική χρονιά κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης COVID-19

Προκλήσεις, ανάγκες και προοπτικές για την ενίσχυση της ψυχοκοινωνικής προσαρμογής των μαθητών και μαθητριών. 

Διαβάστε το έγγραφο.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

  • 1ο χλμ. Σερρών - Νεοχωρίου ΤΚ: 62124 Σέρρες

  • 23210-35353

  • 23210-35820

  • mail@gym-mous-serron.ser.sch.gr

Εγγραφή στο Newsletter

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35