Άδοντες και ψάλλοντες εν τη καρδία

Μία ομάδα μαθητών της Παραδοσιακής Ορχήστρας του ΜΣΣ συμμετείχε στις εκδηλώσεις “Άδοντες και ψάλλοντες εν τη καρδία”, που πραγματοποιήθηκαν στην Καβάλα προς τιμήν του Αποστόλου Παύλου από τις 5 έως τις 9 Μαΐου 2018 και παρουσίασαν ένα δείγμα της δουλειάς τους σε υπαίθρια συναυλία.

Παράλληλα, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιελάμβανε ποικίλες συναυλίες από τα συμμετέχοντα Μουσικά Σχολεία και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, καθώς και τη μεγάλη τελική συναυλία με τη συμμετοχή και των 17 Μουσικών Σχολείων.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαλέξεις και εργαστήρια από διακεκριμένους μουσικούς και μουσικολόγους (Κ. Παπαδοπούλου, Β. Καρίπης, Κ. Γκουβέντας, Ε. Καραΐνδρου, Δ. Σαββόπουλος, Μ. Σκούλιος κ.ά.). Με την ολοκλήρωση των εργαστηρίων οι μαθητές έζησαν την εμπειρία της συμφωνικής μουσικής μέσα στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων συμμετέχοντας σε ένα κοινό μουσικό σύνολο υπό τη διεύθυνση διακεκριμένων καλλιτεχνών (Θ. Ορφανίδης, Χ. Τσιαμούλης, Σ. Νεοχωρίτου, Γ. Ζαρκαντζάς, Δ. Καρβούνης).

Επικοινωνήστε μαζί μας...

  • 1ο χλμ. Σερρών - Νεοχωρίου ΤΚ: 62124 Σέρρες

  • 23210-35353

  • mail@gym-mous-serron.ser.sch.gr

  • serresmusicschool@gmail.com

 

                Η Διευθύντρια

 Δρ. Χρυσάνθη Παλάζη-Τσοχατζίδη

Εγγραφή στο Newsletter

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35