Ανακοινώσεις 2012-13

22-4-2013. Την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30 στο Αμφιθέατρο του ΜΣΣ θα λάβει χώρα συναυλία μουσικής δωματίου με έργα Beethoven και Mozart. Bιολί θα παίξει ο Κεραμίδης Γιάννης και πιάνο ο Γαληνός Άρης Μιχαήλ. Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης και σύντομα βιογραφικά σημειώματα των πρωταγωνιστών.

5-4-2013. Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΜΣΣ σάς προσκαλεί στη συναυλία της ορχήστρας και χορωδίας του σχολείου μας, την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 21:00 με έργα D. Cimarosa και W.A. Mozart, διευθυντή ορχήστρας τον Ιωάννη Ζγούρα και ρεσιτάλ πιάνου με έργα του  L. V. Beethoven και σολίστ την Μελίνα Τσινάβου.

2-4-2013. Σας προσκαλούμε την Δευτέρα 8 Απριλίου και ώρα 20.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Σερρών. Θα πραγματοποιηθεί συναυλία Συνθετών Ισπανικής Μουσικής, με έργα των E.Gravados, M. deleFalla, F.G. Lorca, P. deLucia, I. Albentz και J. Rodrigo. Συμπράττουν οι μουσικοί: Μελίτα Τσαλουχίδου (τραγούδι), Δημήτρης Αρναούτογλου (κιθάρα), Γιώργος Γούσιος (κιθάρα). Είσοδος ελεύθερη.

26-3-2013. Την Παρασκευή 29 Μαρτίου και ώρα 20:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΜΣΣ θα πραγματοποιηθεί η συναυλία “Nuit de l’ Art” που διοργανώνει ο Σύλλογος Αποφοίτων ΜΣΣ,  με τον Στ. Σεκέρογλου στο βιολί και τον Δ. Αραμπατζή στο ακορντεόν. H είσοδος είναι ελεύθερη. Πιέστε εδώ για τη σχετική εικόνα.

7-3-2013. Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Σερρών καλεί όλους τους συναδέλφους/ισσες σε εθελοντική αιμοδοσία τις ημέρες 19-22 Μάρτη 2013. Δείτε το σχετικό έγγραφο και την αφίσα.

26-2-2013. Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τα ημερήσια και εσπερινά ΓΕΛ.

19-2-2013. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΜΣΣ διοργανώνει τον ετήσιο χορό του το Σάββατο 23-2-2013. Πιέστε εδώ για να δείτε την αφίσα-πρόσκληση!

3-2-2013. Safer Internet. Το Μ.Σ.Σ. συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο (5η Φεβρουαρίου) δημιουργώντας μια εικόνα με το κεντρικό μήνυμα της ημέρας «Connect with Respect – Σύνδεση με Σύνεση». Δείτε τη σχετική αφίσα μας εδώ.

23-1-2013. Την Τρίτη 29-1-2013 και ώρα 20:00, στο Μ.Σ.Σ. θα λάβει χώρα εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες. Μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν βυζαντινοί ύμνοι από τη χορωδία του σχολείου μας, αποσπάσματα ιερών κειμένων και ομιλίες. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο συγγραφέας-αρθρογράφος κ. Παπαδημητρίου Απόστολος. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Δείτε την αφίσα και το πρόγραμμα της εκδήλωσης

17-12-2012. Σας προσκαλούμε στη μουσικοθεατρική παράσταση "SCROOGE", την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 20:00 στο χώρο του σχολείου μας. Συμμετέχουν μαθητές και καθηγητές. Δείτε τη σχετική αφίσα!